Komentarze z FB

Dodaj komentarz

Komentarze zawierające linki, zdjęcia lub spam mogą być automatycznie kasowane.
avatar
anonim62 (*.*.195.62) 2015-08-18 11:06:00 +1
dizajnerskie Odpowiedz
Amarant21 2015-08-18 14:03:27 0
W sam raz na, ogień z d.py po chili albo fasolce po bretońsku :D Odpowiedz
Asaltv13 2015-08-18 17:10:59 0
@Amarant21: Ja tam tylko po chili sram ogniem ale po fasolce po bretońsku ? To chyba zgaga :P Odpowiedz
Amarant21 2015-08-19 19:30:22 0
@Asaltv13: Ja do fasolki po bretońsku dodaje pieprz kajeński i ziarna gorczycy, ewentualnie jak nie mam to dwie łyżeczki musztardy (sarepska albo rosyjska).Dla tego moja fasolka jest trochę ostrzejsza od tradycyjnej :)
Na zgagę, najlepiej dodać kminek ale nie dużo bo jego posmak psuje całkiem smak moim zdaniem, daje go też do bigosu, po to żeby moje bąki nie rozsadziły chałupy :P Odpowiedz

Pamiętaj!

heheszki,kasownik,MPK
Dodaj komentarz (7)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!

Co z barkiem Kamila Glika

Barek,Bark,Kamil Glik
Dodaj komentarz (8)
dodaj do ulubionych
Dodałeś do ulubionych!
Następna strona >

Logowanie