+ Napisz wiadomość
44853 odsłon wideo
Dołączył(a): 2018-01-01
Boczek, boczuś, boczunio. Ten jest w wydaniu świątecznym, bo pieczony w korzennych przyprawach i grzańcu.03:42 419 03:42Boczek pieczony w grzańcu - SauteSzkołaGotowania 1080p 1080p

Dodał: grehoo

Kotlet de volaille, znany też jako kotlet po kijowsku. Taki klasyczny powinien być z kostką. Kiedyś w eleganckich restauracjach na taką kostkę  nakładano specjalnie wycinaną, bibułową papilotkę. 06:08 961 06:08Jak zrobić kotleta de volaille - krok po kroku 1080p 1080p

Dodał: grehoo

Jak zrobić tatara.Siekany tatar wołowy. Nie mielony, nie kupny, tylko właśnie siekany. Spróbujcie zrobić go w domu.05:11 371 05:11Jak zrobić tatara 1080p 1080p

Dodał: grehoo

Mięso w słoiku. Domowa mielonka, czyli mięso w słoiku, to stary sposób konserwowania mięsa. Wiemy, co daliśmy do słoika i nie musimy czytać składu z etykiety. Zawartość mięsa w takiej mielonce jest bliska 100 procentom. Świetnie pachnie i jeszcze lepiej smakuje, najlepiej ze swojskim chlebem, masłem i kiszonym ogóreczkiem.01:40 460 01:40Mięso w słoiku 1080p 1080p

Dodał: grehoo